[tagline text=”Met recht,een prachtige vakantiestek op een perfecte plek” ]Het park Bregkoog[/tagline]

Ligging

Het is een persoonlijk en kleinschalig park en zoals U op de luchtfoto kunt zien, grenst het aan het gezellige dorpje De Koog, met z’n gezellige winkelcentrum en tal van leuke restaurantjes en vlakbij het Texels duinengebied. In de directe omgeving vindt U op 500 meter afstand subtropisch zwemparadijs Calluna, op 15 minuten lopen het bos, de duinen en het strand. Diverse fietspaden lopen langs het park en ook paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen: er zijn diverse maneges in de buurt met verschillende ruiterpaden.

[two_third]

Faciliteiten

Het park is het gehele jaar geopend. Op het park is een receptie.Hier kunt U de sleutel van het chalet ophalen en bij vertrek weer inleveren.Daarnaast is er op het park een wasserette en droger aanwezig. De plekken zijn ruim van opzet, stuk voor stuk verschillend en voorzien van een eigen plek voor Uw auto. Het park biedt gratis internet. Parkbeheerder Jaap Eelman staat U graag te woord.

[/two_third]

[one_third_last]

[quickgallery id=”4174″ columns=”4″ count=”4″]

[/one_third_last]
[two_third]

Speelpark

Afgelopen jaar is het centraal gelegen speelpark geheel gemoderniseerd met o.a. airtrampoline, schommels en uitgebreide klimtoestellen. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken op het speelterrein in de Eseelja en in de pannakooi!
[/two_third]
[one_third_last]


[/one_third_last]